hry-obchod.cz

Light my Bricks Sada světel – LEGO UCS AT-AT 75313

Oblíbený a kvalitní kousek Light my Bricks Sada světel - od přední značky Light my Bricks snadno naleznete v aktuální nabídce pořád výhodně. Za bezkonkureční cenu 4 149 Kč.
EAN: 744109767708
Light my Bricks Sada světel -

Sada LED osvětlení pro LEGO model UCS AT-AT 75313

Ve filmu Impérium vrací úder se objevilo v děsivém světle a ukázalo se, že All-Terrain Armored Transport je při zničení základny Echo ze strany Impéria velmi cenným přínosem! Nyní je zde ve formě dokonalé stavebnice – nejcennější součást sbírky každého fanouška Hvězdných válek!

Rozsviť si LEGO Star Wars UCS AT-AT 75313 s touto světelnou stavebnicí Light My Bricks! Obsahuje 39 samostatných LED diod a díky našim světýlkům Micro Bit bude Povstalec zděšeně sledovat, jak kyklopské oko AT-AT svítí červeně a neúprosně postupuje vpřed.

Otevři a zobraz vnitřní fungování čtyřnohé mechanické obludy Impéria, přičemž všechny neuvěřitelné detaily zvýrazní řada našich běžných, velkých a rotujících bitových světel! Samozřejmě, že tato děla nejsou nastavena na omráčení! Pálí díky naší desce s dělovými efekty…

…nicméně Luke Skywalker není nikdy daleko, ozbrojený a připravený k boji s jedním z našich na zakázku vyrobených modrých světelných mečů!

Sady Light My Bricks LEGO® Lighting Kit poskytují fanouškům LEGO® snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem může svou stavebnici LEGO® rozsvítit každý.

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

Obsah:

18x různé světelné dílky

7x různá světelná páska

1x modrý světelný meč

1x deska s efekty

7x různé rozšiřující desky

14x Různé propojovací kabely

25x Různé dílky LEGO

1x Napájecí kabel USB (zdroj napájení není součástí balení)

Další parametry: Typ hry Doplněk. EAN . 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. . . . . . . . . . . .