hry-obchod.cz

Light my Bricks Sada světel – LEGO Super Mario The Mighty Bowser 71411

Tento žádaný produkt Light my Bricks Sada světel - od našeho předního výrobce Light my Bricks snadno seženete tady a teď ve slevě! Právě teď za cenu 2 049 Kč.
EAN: 754523893563
Light my Bricks Sada světel - LEGO Super

Sada LED osvětlení pro LEGO model Super Mario The Mighty Bowser 71411

Vstupte do doupěte krále Koopy… pokud se odvážíte! Rozsviť stavebnici LEGO Super Mario Mocný Bowser 71411 se sadou Light My Bricks!

Nejikoničtější ze všech padouchů Nintenda, Mocný Bowser, je synonymem pro šlehající plameny a pulzující ohnivé koule – nemluvě o roztavené žhavé lávě! Tato sada jako taková obsahuje 8 samostatných LED diod a dvojici našich efektových desek, které oživí posledního bosse – pozor! Díky velkému oranžovému světelnému bitu a desce s pulzními efekty vypadá, jako by se každou chvíli chystal vyplivnout jednu ze světoznámých ohnivých koulí!

Naše Velká teplá bílá bitová světla připojená k desce s blikacími efekty zajistí, že se hořící pochodně rozsvítí a oživí stejně jako ve všech úrovních dungeonů každé hry Super Mario.

Tím však divadlo nekončí, protože tato sada obsahuje také řadu kostičkových prvků pro sestavení 3 kompletních reflektorů – v kombinaci s několika velkými oranžovými bitovými světly, která také blikají a proudí a vytvářejí živou lávovou záři, v základu této úžasné zobrazovací sady.

Light My Bricks si samozřejmě vždycky hrají! Zapojte naše bezdrátové konektory, abyste mohli po úplném sestavení světelné sady snadno vyjmout a manipulovat s modelem mocného Bowsera nebo jeho pochodněmi!

Sady Light My Bricks LEGO Lighting Kit poskytují fanouškům LEGO snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem může svou stavebnici LEGO rozsvítit každý. Všechny naše sady lze zapojit a hrát – není třeba žádných znalostí elektroniky!

Sada LED osvětlení pro LEGO modely.

Tato sada je pouze sada LED osvětlení. Všechny sady LEGO® zobrazené na obrázcích a videích se prodávají samostatně.

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

Obsah:

8x Různá bitová světla

5x Rozšiřující desky

3x Propojovací kabely

2x Efektové desky

2x Lepicí čtverce

30x Různé cihly

1x Napájecí kabel USB (zdroj napájení není součástí balení)

 

Další parametry: Typ hry Doplněk. EAN 754523893563. 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. . . . . . . . . . . .