hry-obchod.cz

Light my Bricks Sada světel – LEGO Ghostbusters Firehouse Headquarters 75827

Kvalitní výrobek Light my Bricks Sada od výrobce s mnohaletou tradicí Light my Bricks je k dispozici zde nyní za akční cenu. Cenově vychází na 2 449 Kč.
Light my Bricks Sada světel - LEGO

Sada LED osvětlení pro LEGO model Ghostbusters Firehouse Headquarters 75827

Stavebnice LEGO Krotitelé duchů – hasičská zbrojnice (75827) vychází ze skutečné hasičské zbrojnice „Firehouse, Hook & Ladder Company 8“ v New Yorku, která byla také sídlem gangu Krotitelů duchů!
Ve filmech byla tato stará, zchátralá budova domovem bláznivých vynálezů Egona Spenglera a spol. Krotitelé duchů s Janine Melnitzovou na recepci jsou těmi, kterým zavoláte, když se ve vašem okolí objeví něco podivného…

S velkým počtem dílků, které váží 4 634 kostek, vydala společnost LEGO funkčně bohatou sadu, která jistě ohromí jak fanoušky Krotitelů duchů, tak fanoušky LEGO!

Tato stavebnice rozdělená do tří pater se otevírá jako kniha a odhaluje své skryté poklady. Díky funkcím, jako je posuvná sonda, laboratoř a ložnice, se při obdivování této sady nikdy nebudeš nudit.

Aby se tato už tak neuvěřitelná sada stala mistrovským dílem, vytvořila společnost Light My Bricks vlastní světelnou sadu, která paranormální aktivity skutečně zvýrazní. Tato sada se dodává s 29 jednotlivými světly, která vám pomohou rozjet duchařskou akci!

Tato světelná stavebnice LEGO obsahuje světelné prvky, jako jsou světla v místnosti/stropu, vnější semafor s realistickými světelnými efekty, vnější osvětlení sirény a drobnější detaily, jako jsou světla pro hrací automat, stolní lampy a topné jednotky!

Naše LEGO osvětlovací sada je dokonalým doplňkem ke Krotitelům duchů HQ a promění tuto sadu ve skutečný středobod tvé sbírky.

Sada LED osvětlení pro LEGO modely.

Tato sada je pouze sada LED osvětlení. Všechny sady LEGO® zobrazené na obrázcích a videích se prodávají samostatně.

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

Obsah:

17x Různá bitová světla

6x Světelné proužky

1x Deska s efekty

3x Různé rozšiřující desky

9x Různé propojovací kabely

10x Lepicí čtverce

11x Různé dílky LEGO

1x Napájecí kabel USB

Další parametry: Typ hry Doplněk. EAN . 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. . . . . . . . . . . .