hry-obchod.cz

Light my Bricks Sada světel – LEGO Cafe Corner 10182

Hodně oblíbený kus Light my Bricks Sada světel od oblíbené značky se zárukou kvality Light my Bricks lze získat na našich stránkách ve výhodné akci. K sehnání zrovna v akci za 2 549 Kč.
Light my Bricks Sada světel -

Sada LED osvětlení pro LEGO model Cafe Corner 10182

LEGO Corner Cafe (10182) je vůbec prvním vydáním řady modulárních stavebnic LEGO, které odstartovalo stavitelskou mánii mezi komunitou AFOL (Adult Fans Of LEGO).

Stavba Cafe Corner, která byla uvedena na trh v roce 2007, představuje budovu kavárny/hotelu v evropském stylu. Tato poutavá stavba s počtem 2056 kostiček odstartovala to, co se stalo obrovským sběratelským hitem LEGO.

Postavena na třech podlažích na základní desce 32×32, úroveň detailů a pokročilé stavební techniky této řady Creator Expert nabízí něco pro každého.

Kavárenský koutek vyzařuje realistické evropské vlivy a Light My Bricks vytvořili světelnou stavebnici LEGO, která pomáhá tyto detaily zvýraznit vkusným uspořádáním LED světel, jež podtrhují jeho starosvětský půvab.

Naše vlastní světelná stavebnice LEGO je dokonalým doplňkem k této velkolepé budově. Naše snadno instalovatelná světelná sada obsahuje 33 jednotlivých LED světel navržených speciálně pro LEGO. Světelné prvky zahrnují naše charakteristické LEGO pouliční osvětlení (sloup lampy), osvětlení vnějšího nápisu „HOTEL“, vnitřní osvětlení ve všech patrech a na pouličním osvětlení a fasádách.

Pokud jsi sběratelem modulární stavebnicové řady nebo máš jen to štěstí, že vlastníš tuto zásadní sadu LEGO, naše sada světel ti pomůže oživit tvůj Cafe Corner a přidá další úroveň detailů této již tak rozkošné sady.

 

Sada LED osvětlení pro LEGO modely.

Tato sada je pouze sada LED osvětlení. Všechny sady LEGO® zobrazené na obrázcích a videích se prodávají samostatně.

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

Obsah:

16x různá bitová světla

8x světelný pásek

1x LED sloupek

3x rozšiřující desky

10x Různé propojovací kabely

14x Lepicí čtverce

5x Různé dílky LEGO

1x Napájecí kabel USB

Další parametry: Typ hry Doplněk. EAN . 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. . . . . . . . . . . .