hry-obchod.cz

Light my Bricks Sada světel – LEGO Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader 75334

Kvalitní a levný kousek Light my Bricks Sada světel - LEGO Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader od odblíbeného výrobce Light my Bricks máte možnost najít aktuálně na webu za akční cenu. Produkt nakoupíte teď u nás za 1 199 Kč.
EAN: 754523893495
Light my Bricks Sada světel - LEGO Obi-Wan

Sada LED osvětlení pro LEGO model Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader 75334

Ikona pátracího, záchranného a bezpečnostního letectví – záchranný vrtulník LEGO TECHNIC Airbus H175 42145 je připraven vzlétnout na svou další misi se stavebnicí Light My Bricks!

Tato světelná stavebnice obsahuje 13 samostatných LED diod, včetně červených, zelených a blikajících bílých bitových světel, které autenticky napodobují systém osvětlení zadního křídla ikonického záchranářského vrtulníku, když jsou podmínky záchranné mise nejtemnější!

Naše snadno připojitelná světla s bílými proužky se postarají o dobré osvětlení interiéru kokpitu a zároveň zajistí, že úžasné funkční zařízení bude viditelné pro ty, kteří si ho prohlížejí na výstavě, takže tato světelná sada je nezbytným doplňkem pro každého fanouška rotorového letectví.

Celá tato sada světel je napájena prostřednictvím stávajícího akumulátorového boxu Powered-Up díky kabelu Light My Bricks Powered-Up. Sledujte, jak se lopatky vrtulníku Airbus volně otáčejí kolem dokola, aniž by jim kabel jakkoli překážel! Nebo pokud dáváte přednost samostatnému napájení pátracích a záchranných světel, můžete tak učinit jednoduše pomocí dodaného USB kabelu.

Sady Light My Bricks LEGO Lighting Kit poskytují fanouškům LEGO snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem zvládne osvětlit svou sadu LEGO každý. Všechny naše sady lze zapojit a hrát – není třeba žádných znalostí elektroniky!

Sada LED osvětlení pro LEGO modely.

Tato sada je pouze sada LED osvětlení. Všechny sady LEGO® zobrazené na obrázcích a videích se prodávají samostatně.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

Obsah:

11x Různá bitová světla

2x Světelné meče

1x Desky s efekty

2x Rozšiřující desky

2x Propojovací kabely

3x Lepicí čtverce

1x Napájecí kabel USB (zdroj napájení není součástí balení)

Další parametry: Typ hry Doplněk. EAN 754523893495. 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. . . . . . . . . . . .