hry-obchod.cz

Light my Bricks Sada světel – LEGO Assembly Square 10255

Velmi žádaný výrobek Light my Bricks Sada od spolehlivého výrobce Light my Bricks lze nakoupit u nás skutečně levně! Výhodně za skvělou cenu 2 799 Kč.
EAN: 793591188034
Light my Bricks Sada světel -

Sada LED osvětlení pro LEGO model Assembly Square 10255

Stavebnice LEGO Assembly Square (10255) připomíná 10. výročí stále populárnější řady modulárních stavebnic LEGO. Montážní čtverec se rozprostírá na šířku přes 48 LEGO kolíků a s počtem 4 002 dílků je nejširší a největší stavebnicí, která kdy byla vydána!

Na počest tohoto milníku ve stavění LEGO jsme vydali světelnou stavebnici Light My Bricks LEGO plnou světelných funkcí, které jistě potěší a překvapí sběratele i fanoušky.

Dali jsme si záležet na tom, aby byly v této svítící stavebnici LEGO zachyceny všechny detaily, ať už velké, nebo malé. Na rušném chodníku náměstí Assembly Square najdete okouzlující budovy, jako je kavárna, květinářství a pekárna. Všechny byly osvětleny našimi LED světly kompatibilními s LEGO, aby vynikly živé a dynamické prvky této LEGO sady.

Kromě pouličních světel LEGO (s použitím našeho charakteristického světla Lamp Post) jsme zajistili, aby se osvětlení Light My Bricks dostalo i dalším jedinečným prvkům! Mezi přidané skvělé světelné efekty patří vodní fontána, která vypadá jako tekoucí voda, hořící gril s realistickými efekty ohně a mnoho dalšího!

Proměňte své náměstí Assembly Square v pulzující komunitní centrum přidáním našich vlastních plně funkčních světel LEGO a sledujte, jak tato okouzlující sada ožívá světly.

 

Sada LED osvětlení pro LEGO modely.

Tato sada je pouze sada LED osvětlení. Všechny sady LEGO® zobrazené na obrázcích a videích se prodávají samostatně.

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

Obsah:

9x různá bitová světla

8x pásková světla

2x LED sloupky pro LEGO lampy

1x deska s efekty

3x rozšiřující deska

11x Různé propojovací kabely

8x Lepicí čtverečky

8x Různé dílky LEGO

1x Napájecí kabel USB

Další parametry: Typ hry Doplněk. EAN . 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. . . . . . . . . . . .