hry-obchod.cz

Light my Bricks Sada světel – LEGO Carousel 10257

Unikátní a oblíbený produkt Light my Bricks Sada světel - LEGO Carousel od značky Light my Bricks máte možnost najít aktuálně na webu pořád výhodně. V akci za 3 749 Kč.
Light my Bricks Sada světel -

Sada LED osvětlení pro LEGO model Carousel 10257

Kolotoč LEGO (10257) je velmi realistické ztvárnění klasické a oblíbené pouťové atrakce. Kolotoč, vyvinutý jako součást řady Creator Expert, je nabitý propracovanými detaily s dalšími funkčními díly, které umožňují modelu otáčet se a pohybovat se jako ve skutečnosti!

Ke karnevalům patří popcorn, cukrová vata a klasické atrakce, jako je kolotoč. Při jízdě na této atrakci pro všechny věkové kategorie si užijete nostalgii a radost – a LEGO zachytilo veškerou zábavu a celistvost v této stavebnici z 2 660 dílků.

Karnevaly jsou atrakce, které fungují ve dne i v noci, a právě v noci přichází na řadu Light My Bricks. Naše na míru navržená světelná stavebnice LEGO obsahuje všechny světelné komponenty, které budete potřebovat, aby se váš kolotoč LEGO stal plně funkční a atraktivní atrakcí ve tmě.

Naše snadno instalovatelná LEGO osvětlovací sada obsahuje neuvěřitelných 60 jednotlivých světel, která jsou navržena tak, aby dokonale zapadla do této dynamické, pohyblivé LEGO sady. LED světla zdobí zdobné dekorace, které lemují střechu kolotoče, zatímco blikající světla pod nimi přinášejí tu pravou karnevalovou atmosféru.

Proměň LEGO Kolotoč ze skvělé sady v něco opravdu velkolepého. Ať už je tento model vystaven samostatně, nebo je součástí tvého vlastního LEGO městečka, naše sada LEGO osvětlení je dokonalým doplňkem, který tvou sadu oživí.

Sada LED osvětlení pro LEGO modely.

Tato sada je pouze sada LED osvětlení. Všechny sady LEGO® zobrazené na obrázcích a videích se prodávají samostatně.

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

Obsah:

48x různá bitová světla

2x vícebarevné světelné řetězce

5x rozšiřující desky

10x Různé propojovací kabely

10x Lepicí čtverce

6x Různé dílky LEGO

1x Battery Pack AA

Další parametry: Typ hry Doplněk. EAN . 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. . . . . . . . . . . .