hry-obchod.cz

Light my Bricks Sada světel – LEGO Lightyear XL-15 Spaceship 76832

Diskontní výrobek Light my Bricks Sada světel - od společnosti s předním postavením na trhu Light my Bricks pohodlně získáte na našich stránkách nyní v bezva akci! V akci od 1 199 Kč.
EAN: 754523893211
Light my Bricks Sada světel - LEGO

Sada LED osvětlení pro LEGO model Lightyear XL-15 Spaceship 76832

Ikonické místo z kouzelnického světa – Ministerstvo kouzel LEGO Harry Potter 76403 je plné zrádných zákrut a bouřlivých zvratů, rozsviť je všechny se stavebnicí Light My Bricks!

S touto světelnou sadou budeš mít k dispozici 19 samostatných LED diod, kterými můžeš oživit scénu na Ministerstvu kouzel! Rozsviťte každou pozoruhodnou místnost a prvek pomocí řady našich barevných světel Bit Lights, jako je kancelář profesorky Umbridgeové, soudní síň ministerstva nebo podivuhodná vodní fontána, abychom jmenovali alespoň některé – „Lumos!“.

Rychle! – Harry, Hermoine a Ron se musí dostat k ohništi dřív, než jejich polyjuice lektvar vyprchá. Osvětleno našimi zelenými bitovými světly a mikrobitovými světly, plameny floskulí blikotají s filmovým realismem díky naší desce s efekty blikání!

Díky našemu integrovanému systému osvětlení navíc můžete pokračovat v připojování dalších světelných sad Harryho Pottera a vytvářet tak stále se rozšiřující sbírku Kouzelnického světa!

Sady Light My Bricks LEGO Lighting Kit poskytují fanouškům LEGO snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem zvládne osvětlit svou sadu LEGO každý. Všechny naše sady lze zapojit a hrát – není třeba žádných znalostí elektroniky!

Sada LED osvětlení pro LEGO modely.

Tato sada je pouze sada LED osvětlení. Všechny sady LEGO® zobrazené na obrázcích a videích se prodávají samostatně.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

Obsah:

8x Různá bitová světla

1x Desky s efekty

2x Rozšiřující desky

2x Propojovací kabely

5x Různé cihly

1x Napájecí kabel USB (zdroj napájení není součástí balení)

Další parametry: Typ hry Doplněk. EAN 754523893211. 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. . . . . . . . . . . .