hry-obchod.cz

Light my Bricks Sada světel – LEGO 4 Privet Drive 75968

Unikátní a žádaný produkt Light my Bricks Sada světel - LEGO od dodavatele kvalitních produktů Light my Bricks je k dispozici online za parádní cenu. K sehnání zrovna v akci za 899 Kč.
EAN: 754523893426
Light my Bricks Sada světel - LEGO

Sada LED osvětlení pro LEGO model 4 Privet Drive 75968

Je čas, aby Harry vyrazil ven – a je čas, abys rozsvítil sadu LEGO Harry Potter 4 Privet Drive 75968 se stavebnicí Light My Bricks!

Oživ tuto zábavnou a živou sadu LEGO pomocí 10 samostatných LED diod. Nezapomenutelná scéna Harryho útěku z horního okna ložnice, kdy se Ron objeví v levitujícím kultovním autě – rozsviť ho pomocí našich dvojitých žlutých a červených světelných bitů a pak ho postav na dodané kostky Trans Clear pro autentičnost stříbrného plátna! Tato stavebnice je odborně navržena pro hraní i vystavování.

Dům Dursleyových je osvětlen jedním z našich snadno připojitelných světelných pásků v teplé bílé barvě, velkým teplým bílým bitovým světlem a také dalšími 3 žlutými bitovými světly – přehrávejte si jednu z oblíbených kouzelných filmových scén se stavebnicí Light My Bricks!

Sady Light My Bricks LEGO Lighting Kit poskytují fanouškům stavebnice LEGO snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem zvládne osvětlit svou stavebnici LEGO každý. Všechny naše stavebnice lze zapojit a hrát – není třeba žádných znalostí elektroniky!

Sada LED osvětlení pro LEGO modely.

Tato sada je pouze sada LED osvětlení. Všechny sady LEGO® zobrazené na obrázcích a videích se prodávají samostatně.

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

 

 

Další parametry: Typ hry Doplněk. EAN 754523893426. 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. . . . . . . . . . . .