hry-obchod.cz

LEGO Náramek síly 41919

Tento velmi žádaný kus LEGO Náramek síly od výrobce s mnohaletou tradicí LEGO máte možnost pořídit zrovna dneska trvale výhodně. Právě nyní za skvělou cenu 131 Kč.
EAN: 5702016668629
LEGO Náramek síly
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
131

Děti, které zbožňují umění a tvoření, si zamilují sadu na výrobu vlastních doplňků Náramek síly (41919) od LEGO® DOTS. Tato stavebnice na vlastnoruční výrobu jednoduchých, intuitivních výtvorů dává dětem návod, jak si navrhnout vlastní náramek a upravit ho vždy podle oblečení nebo nálady. Jednoduché kreativní sady na vlastnoruční výrobu. Tato úžasná stavebnice na výrobu náramků obsahuje nastavitelný pásek v tmavě růžové barvě, který snadno obepne větší i menší zápěstí, a k tomu 32 zdobítek, včetně speciálních dílků vyzdobených motivačními hesly. Děti si tak mohou navrhnout vlastní náramek. Prostřednictvím kreativního hraní rozvinou svou fantazii a zároveň si vyrobí jedinečný doplněk. Výrobní sady pro děti, které milují kreativní hraní. Tyto stavebnice dětem nabízejí příležitost rozvíjet manuální dovednosti a zdobit si náramky zcela podle vlastního vkusu. Vynikající způsob sebevyjádření, který dětem umožňuje pochlubit se zábavnými návrhy – s těmito náramky není nic nemožné! Hodí se jako dárek k Vánocům, narozeninám nebo jakékoli jiné příležitosti.

Další parametry: EAN 5702016668629. 2. Minimální věk 6. 1. Téma DOTS. 3. Počet kostek 33. Počet kostek do 100. . . . . . . . . .