hry-obchod.cz

LEGO Dítě 75318

Oblíbený produkt LEGO Dítě 75318 pocházející od značky LEGO seženete na našich stránkách teď pořád výhodně! Akční cena již od 1 845 Kč.
EAN: 5702016928570
LEGO Dítě 75318
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
1 845

Dosáhněte maximální roztomilosti s tímto výstavním modelem dítěte (75318) od LEGO® Star Wars™. Autentické detaily této populární postavy známé jako Baby Yoda jsou vyjádřeny pomocí LEGO® kostek, včetně pohyblivé hlavy, uší a pusy pro různé výrazy ve tváři. Dítě má také svou oblíbenou hračku v podobě knoflíku řadicí páky (dílek je součástí balení), kterou si drží stejně jako v seriálu Star Wars: The Mandalorian.

Naprosto okouzlující
Tento super dárek pro děti ve věku od 10 let a všechny fanoušky ságy Star Wars obsahuje srozumitelný návod na stavění, takže si i LEGO® začátečníci mohou užít spoustu zábavy a kreativity. Tento model obsahuje také informační štítek a LEGO® minifigurku dítěte, která bude na výstavce působit okouzlujícím dojmem.

LEGO® Star Wars pro všechny!
Společnost LEGO® Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z legendárního vesmíru Star Wars. Řada LEGO® Star Wars zaznamenala obrovský úspěch a zahrnuje spoustu herních i výstavních sad, které přinášejí radost fanouškům všech věkových kategorií.

Fanoušci si mohou postavit vlastní okouzlující model dítěte (75318) ze seriálu Star Wars: The Mandalorian. Autentické detaily v LEGO® stylu z něj činí opravdu výstavní kousek.
Tento sestavitelný model, který představuje novinku pro listopad 2020, zachycuje všechny roztomilé rysy této mimořádně oblíbené postavy ze ságy Star Wars™, včetně pohyblivé hlavy, pohyblivých uší a nastavitelné pusy pro různé výrazy ve tváři.
Sada obsahuje dílek v podobě knoflíku řadicí páky, který je oblíbenou hračkou dítěte a který mu můžete vložit do ruky. Dále nechybí informační štítek a LEGO® minifigurka dítěte, s nimiž bude tento krásný model kompletní.
Sběratelská stavebnice od LEGO® Star Wars™ čítající 1 073 dílků představuje parádní narozeninový, vánoční nebo velikonoční dárek nebo speciální překvapení pro děti ve věku od 10 let a všechny fanoušky seriálu Star Wars: The Mandalorian.
Model dítěte měří přes 19 cm na výšku, 21 cm na šířku a 13 cm do hloubky. Nezabere moc místa, ale když si ho vystavíte, určitě zaujme pozornost všech návštěvníků.
Při sestavování této hračky bez baterií si skvěle odpočinete – ať už sami, nebo s rodinou a přáteli. Najděte si tedy čas a vychutnejte si stavění fantastického modelu z vesmíru Star Wars™, který si posléze můžete vystavit.
Uvažujete nad koupí tohoto modelu pro fanouška ságy Star Wars™, který je ve světě LEGO® stavebnic nováčkem? Bez obav. Součástí je podrobný ilustrovaný návod, takže tuto propracovanou stavebnici hravě zvládne sestavit každý.
Nabízíme spoustu různých stavebnic LEGO® Star Wars™ pro fanoušky všech věkových kategorií, ať už si chtějí přehrávat slavné scény z filmové ságy, vymýšlet vlastní vzrušující příběhy, nebo by jen rádi autentickými replikami obohatili svou výstavku.
Ke spojování nebo oddělování LEGO® kostek není zapotřebí použít Sílu! Splňují ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a dokonale hladké spojování.
LEGO® kostky a dílky jsou komplexně testovány a analyzovány, abyste měli jistotu, že tato sběratelská stavebnice od LEGO® Star Wars™ splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti jak na Zemi, tak i ve vzdálených galaxiích!

Další parametry: EAN 5702016928570. 2. Minimální věk 10. 1. Téma Star Wars. 3. Počet kostek 1075. Počet kostek 1001-2000. . . . . . . . . .