hry-obchod.cz

Light my Bricks Sada světel – LEGO Lion Knights‘ Castle 10305

Tento unikátní kousek Light my Bricks Sada světel - LEGO Lion Knights' od spolehlivé značky Light my Bricks máte možnost nakoupit v naší aktuální nabídce ve výhodné akci! Nabídka již od 3 249 Kč.
EAN: 754523893358
Light my Bricks Sada světel - LEGO

Sada LED osvětlení pro LEGO model Lion Knights‘ Castle 10305

Vraťte se v čase – úplně zpátky v čase! Rozsviťte hrad LEGO Lví rytíři 10305 se stavebnicí Light My Bricks!

Naše stavebnice je dokonalým doplňkem k této obrovské návratové sadě LEGO s 28 jednotlivými LED diodami, které ti umožní rozsvítit všechny retro detaily, které LEGO původně vymyslelo už v roce 1978! Naše řada žlutých, oranžových a teplých bílých světelných bitů poskytuje dokonalý odstín pro plameny, svíčky a krby – které díky čtyřem našim deskám s efektem blikání realisticky osvětlují vnitřní stěny hradu a vytvářejí praskání a animace.

Tento monstrózní hrad byl postaven na hraní, stejně jako původní sady LEGO, ze kterých vychází – naše sestavení světelné stavebnice zajišťuje plnou funkčnost a hratelnost po instalaci díky našemu snadnému návodu! Snadno získáš přístup ke všem zábavným prvkům, jako jsou padací dveře, tahací mosty, pohyblivé stěny a tajné chodby.

Tato stavebnice obsahuje řadu cihlových prvků, z nichž lze postavit několik reflektorů, které budou svítit na tyčící se hradní zdi! Zatrubte na trubky a vztyčte vlajky! Lví rytíři se chystají na boj – raději jim poskytněte světlo!

Sady Light My Bricks LEGO Lighting Kit poskytují fanouškům LEGO snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem zvládne osvětlit svou sadu LEGO každý. Všechny naše sady lze zapojit a hrát – není třeba žádných znalostí elektroniky!

Sada LED osvětlení pro LEGO modely.

Tato sada je pouze sada LED osvětlení. Všechny sady LEGO® zobrazené na obrázcích a videích se prodávají samostatně.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

Obsah:

30x Různá bitová světla

12x Rozšiřující desky

4x Efektové desky

16x Propojovací kabely

14x Lepicí čtverce

47x Různé cihly

1x Napájecí kabel USB (zdroj napájení není součástí balení)

Další parametry: Typ hry Doplněk. EAN 754523893358. 1. Základní hra / rozšíření Doplněk. . . . . . . . . . . .