hry-obchod.cz

LEGO Záchranná operace v divočině 60302

Vynikající produkt LEGO Záchranná operace v divočině od top značky LEGO jednoduše najdete momentálně v naši nabídce extra se slevou! Momentálně v akci za 1 943 Kč.
LEGO Záchranná operace v
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
1 943

Stavebnice Záchranná operace v divočině (60302) od LEGO® City obsahuje několik modelů a je nabitá funkcemi, včetně parádního vrtulníku s navijákem, pásového vozidla, prostředí savany s funkcí sesuvu půdy a veterinární stanice. Když se k tomu přidají figurky slonů, krokodýlů, opic a členů záchranářského týmu, stane se sada zdrojem strhující zábavy na dlouhé hodiny.

Skvělý model pro děti od 6 let
V krabici této sady od LEGO® City najdete jednoduchý návod na stavění. Nebo si můžete stáhnout návod Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s LEGO® návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S těmito interaktivními pokyny, které obsahují úžasné nástroje přibližování a otáčení, se děti záhy stanou opravdovými mistry!

Uveďte děti do světa plného akce
Stavebnice LEGO® City z prostředí divočiny obsahují kultovní zvířata, realistická místa, propracovaná vozidla a inspirativní postavy, které podněcují kreativitu. Děti se stanou hrdiny všedního dne v příbězích a scénářích, které zachycují skutečný život zábavným a vzrušujícím způsobem.

  • Stavebnice Záchranná operace v divočině (60302) od LEGO® City je nabitá vzrušujícími funkcemi, figurkami dobře známých zvířat a inspirativních postav, které doslova vybízejí k přehrávání nekonečných dobrodružství v divočině.
  • Obsahuje vše, co děti potřebují pro sestavení vrtulníku s navijákem, pásového vozidla, veterinární stanice, prostředí savany s funkcí sesuvu půdy, ale také figurky slona, mláděte a hada, 2 figurky opic a 4 minifigurky.
  • Děti mohou pomocí páky aktivovat sesuv půdy včetně stromu a kamení. Vrtulník je vybaven funkčním navijákem, otáčejícími se vrtulemi a nákladovým prostorem. Pásové vozidlo nabízí odnímatelnou řetězovou kladku a úložný prostor.
  • Perfektní dárek k narozeninám nebo jakékoli jiné příležitosti pro děti od 6 let. Malí stavitelé mohou tuto stavebnici LEGO® City z prostředí divočiny kombinovat s ostatními sadami pro ještě akčnější dobrodružství.
  • Vrtulník s navijákem v sadě Záchranná operace v divočině od LEGO® City měří přes 12 cm na výšku, 35 cm na délku a 31 cm na šířku.
  • Mezi LEGO® doplňky patří zvětšovací sklo, banán, dlaha pro opici, hrnek, různé laboratorní pomůcky a krokodýlí vejce.
  • Sada obsahuje jednoduché pokyny k sestavení modelů a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s LEGO® návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětem pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry.
  • Stavebnice od LEGO® City z prostředí divočiny uvedou děti do světa akce a pomohou jim získat sebevědomí a klíčové dovednosti pro život, zatímco si malí stavitelé budou přehrávat příběhy a scénáře, které zábavným způsobem vyobrazují skutečný život.
  • Všechny LEGO® City kostky splňují přísné oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní.
  • LEGO® City kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

 

Další parametry: 2. Minimální věk 6. 1. Téma My City. 3. Počet kostek 525. Počet kostek 501-1000. . . . . . . . . . .