hry-obchod.cz

LEGO Záchranářská čtyřkolka do divočiny 60300

Hodně oblíbený výrobek LEGO Záchranářská čtyřkolka do od značky LEGO máte možnost pořídit zde teď právě za výhodnou cenu. Ceny již od 214 Kč.
LEGO Záchranářská čtyřkolka do
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
214

Zasvěťte začínající průzkumníky do tajů přírody se stavebnicí Záchranářská čtyřkolka do divočiny (60300) od LEGO® City, která zaujme parádním modelem čtyřkolky do každého terénu s funkčním řízením pomocí naklánění, uchopovačem a dronem. Sada je situovaná do prostředí savany. Když se k tomu všemu přidá ještě průzkumník, opice a černý škorpion, nestojí záchranářským dobrodružstvím se zvířátky již nic v cestě.

Skvělý herní a stavitelský zážitek pro děti
Součástí této stavebnice je srozumitelnýnávod a pokyny Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s LEGO® návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S těmito interaktivními pokyny, které obsahují nástroje přibližování a otáčení, se malí stavitelé co nevidět stanou opravdovými mistry!

Vzrušující svět LEGO® City
Stavebnice LEGO® City z prostředí divočiny děti přenesou do akčního světa dobře známých zvířat, realistických prostředí, parádních vozidel a inspirativních postav, které podněcují ke kreativnímu hraní inspirovanému skutečným životem.

  • Stavebnice Záchranářská čtyřkolka do divočiny (60300) od LEGO® City se zábavnými figurkami zvířat a průzkumníků, čtyřkolkou s funkčním řízením a prostředím savany se perfektně hodí pro malé dobrodruhy od 5 let.
  • Co se nachází v krabici? Vše, co děti potřebují pro sestavení čtyřkolky s funkčním řízením, uchopovačem a dronem, ale také dílky v podobě stromu, banánu a zvířecí hromádky, minifigurka průzkumníka, 2 figurky opic a figurka škorpiona.
  • Děti mohou v této kreativní sadě řídit čtyřkolku nakláněním doleva a doprava, přemístit škorpiona pomocí uchopovače a přehrávat si zábavné příběhy týkající se záchrany zvířat.
  • Perfektní dárek k narozeninám nebo jakékoli jiné příležitosti pro milovníky zvířat. Děti mohou tuto stavebnici LEGO® City z prostředí divočiny kombinovat s ostatními sadami pro ještě akčnější dobrodružství.
  • Záchranářská čtyřkolka do divočiny měří po sestavení přes 4 cm na výšku, 7 cm na délku a 5 cm na šířku. To znamená, že nabízí dostatečný prostor pro minifigurku průzkumníka, dron a uchopovač.
  • Tato sada se obejde bez baterií – pohání ji pouze představivost malých průzkumníků.
  • Sada obsahuje jednoduché pokyny k sestavení modelů a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s LEGO® návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětem pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry.
  • Stavebnice od LEGO® City z prostředí divočiny uvedou děti do světa akce a pomohou jim získat sebevědomí a klíčové dovednosti pro život, zatímcosi malí stavitelé budou přehrávat příběhy a scénáře, které zábavným způsobem vyobrazují skutečný život.
  • Hledáte kvalitní dětské hračky? Všechny LEGO® součástky splňují přísné oborové standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování.
  • Bezpečnost na prvním místě. LEGO® City kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Další parametry: 2. Minimální věk 5. 1. Téma My City. 3. Počet kostek 74. Počet kostek do 100. . . . . . . . . . .