hry-obchod.cz

LEGO Velitelská jednotka hasičů 60282

Tento diskontní kousek LEGO Velitelská jednotka hasičů originál od značky LEGO najdete právě teď v nabídce za příznivou cenu! Aktuálně v akci za 1 269 Kč.
EAN: 5702016911558
LEGO Velitelská jednotka hasičů
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
1 269

Vzrušující stavebnice Velitelská jednotka hasičů (60282) od LEGO® City se může pochlubit klasickým hasičským autem s funkční vysokozdvižnou plošinou. Děti se mohou těšit na celou řadu postav z LEGO® City TV, včetně Boba, Feldman a robota jménem Toastie, který z vodního děla vystřeluje dílky znázorňující vodu. Přeneste svého malého hrdinu přímo do děje seriálu LEGO® City Dobrodružství, kde bude mít děj pod palcem! Ideální stavebnice pro děti od 5 let. V krabici této LEGO® City sady najdete jednoduchý návod na stavění. Nebo si můžete stáhnout návod Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s LEGO® návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se děti rychle stanou opravdovými mistry! Kreativní hraní pro děti. Požárnické sady od LEGO® City otevírají bránu do světa plného zábavy, kde se dobře daří kreativitě. Samozřejmostí jsou budovy s rozličnými funkcemi, realistická vozidla a sympatické postavy inspirující k nápaditému přehrávání scénářů z reálného života.

Další parametry: EAN 5702016911558. 2. Minimální věk 6. 1. Téma City Fire. 3. Počet kostek 380. Počet kostek 301-500. . . . . . . . . .