hry-obchod.cz

LEGO Včela Mario – obleček 71393

Velmi oblíbený produkt LEGO Včela Mario – obleček od skvělé značky LEGO jednoduše naleznete aktuálně levně! Nabídky již od 214 Kč.
EAN: 5702016912821
LEGO Včela Mario –
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
214

S tímto rozšiřujícím doplňkem v podobě včelího oblečku (71393) mohou děti s LEGO® Super Mariem nadšeně létat nad herními dráhami. Sada přináší interaktivní obleček včely pro LEGO® Maria (figurka není součástí balení), který hráčům umožňuje získávat digitální mince navíc za poletování vzduchem. To je doprovázeno originálními zvuky, které figurka v oblečku vydává. Jedná se o ideální dárek pro děti, které mají startovací set 71360 s LEGO® figurkou Maria nebo sadu 71387, která obsahuje LEGO® figurku Luigiho.

Zábavná aplikace
Ilustrovaný návod na sestavení najdete v krabici nebo v bezplatné aplikaci LEGO® Super Mario. Aplikace dále slouží jako bezpečné fórum, kde mohou fandové sdílet své nápady. Najdete v ní inspiraci na stavění i hraní a spoustu dalšího obsahu.

Neomezená kreativní zábava
Sběratelské sety LEGO® Super Mario přivádí legendární postavičku z videoher do reálného světa. Startovací sada, rozšiřující sety a doplňkové balíčky poskytují fanouškům neomezené kreativní možnosti při stavění jedinečných úrovní pro jednoho i více hráčů.

  • Dopřejte fanouškům LEGO® Super Maria možnost vnést do svých herních úrovní trochu jarního bzučení prostřednictvím interaktivního včelího oblečku (71393) pro LEGO® Maria (figurka není součástí balení).
  • Tento sestavitelný doplněk z kostek je určen pro LEGO® figurku Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360) nebo LEGO® figurku Luigiho ze startovacího setu Dobrodružství s Luigim (71387).
  • Jakmile má LEGO® Mario™ obleček na sobě, získávají hráči digitální mince navíc za poletování vzduchem. Figurka v oblečku vydává ve vzduchu originální zvuky.
  • Sada obsahuje také květiny a zelené LEGO® dílky trávy, pomocí kterých mohou děti rozšířit své stávající úrovně. Díky ilustrovanému návodu bude stavění hračka.
  • Bezplatná aplikace LEGO® Super Mario™ obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy pro kreativní hraní i spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO®.com/devicecheck.
  • Tato sběratelská hračka představuje fantastický narozeninový nebo vánoční dárek pro kreativní děti ve věku od 6 let, který poslouží jako zábavný doplněk ke startovacím či rozšiřujícím setům LEGO® Super Mario™.
  • K dispozici jsou také další oblečky, které lze použít se startovacími či rozšiřujícími sety LEGO® Super Mario™ – například obleček Žába Mario (71392).
  • Sběratelské sety LEGO® Super Mario™ přenášejí oblíbené postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a dávají fanouškům nekonečnou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet vlastní herní úrovně.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší oborové standardy, jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují jednoduché a pevné spojování.
  • LEGO® kostky a dílky jsou testovány maximálním možným způsobem, díky čemuž splňují nejpřísnější bezpečnostní standardy.

Abyste mohli hrát, potřebujete jeden ze startovacích setů 71360 nebo 71387!

Další parametry: EAN 5702016912821. 2. Minimální věk 6. 1. Téma Super Mario. 3. Počet kostek 13. Počet kostek do 100. . . . . . . . . .