hry-obchod.cz

LEGO Náramky dobrodružství 41918

Tento oblíbený produkt LEGO Náramky dobrodružství 41918 od známého předního výrobce LEGO pohodlně získáte právě zde trvale výhodně. Výhodně teď u nás za 149 Kč.
EAN: 5702016668612
LEGO Náramky dobrodružství
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
149

Spousta kreativních možností pro malé fanoušky umění a ručních prací s touto sadou Náramky dobrodružství (41918) od LEGO® DOTS z limitované edice! Tato stavebnice na vlastnoruční výrobu roztomilých a jednoduchých náramků dětem umožňuje navrhovat vlastní doplňky společně s nejlepšími kamarády. Mohou si je kdykoli přetvořit, jak jen budou chtít. Perfektní náramky pro každého. Tato stavebnice na výrobu náramků přátelství obsahuje 2 jednořadé, nastavitelné pásky v oranžové a tyrkysové barvě, které obepnou větší i menší zápěstí. Součástí sady je 32 barevných a speciálních zdobených dílků v moderním, městském stylu. Kluci a holky se mohou při zdobení náramků inspirovat přiloženými nápady, nebo přijít s vlastními návrhy. Doplňky pro děti, které milují kreativní zábavu. Výhodou tohoto projektu je, že si děti mohou zdobit své náramky podle vlastního vkusu a sdílet je s kamarády. Kromě toho je zde možnost inspirovat se návrhy jejich kamarádů, a přesto dodat vlastním náramkům nádech jedinečnosti. Tato sada představuje vhodný dárek k Vánocům, jiným svátkům nebo jakékoli příležitosti.

Další parametry: EAN 5702016668612. 2. Minimální věk 6. 1. Téma DOTS. 3. Počet kostek 34. Počet kostek do 100. . . . . . . . . .