hry-obchod.cz

LEGO® Myšák Mickey a Myška Minnie jedou kempovat 10777

Hodně žádaný produkt LEGO® Myšák Mickey a Myška pocházející od značky LEGO můžete sehnat tady za parádní cenu. Právě nyní za 399 Kč.
EAN: 5702017152363
LEGO® Myšák Mickey a Myška Minnie
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
399

Podpořte u dětí od 4 let rozvoj stavitelských dovedností modelem Myšák Mickey a Myška Minnie jedou kempovat (10777) od LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends. Stavebnice nabízí 2 vozidla, 2 menší modely, 2 minifigurky a figurku LEGO psa. Děti se mohou těšit na spoustu dobrodružství při průzkumu divočiny z pohodlí karavanu.

Jednoduché modely pro malé táborníky
Tato stavebnice LEGO z edice 4+ je doslova nabitá poutavými detaily, které dětem od 4 let poskytnou skvělý herní zážitek. Každý ze sáčků navíc obsahuje kompletní model, takže se děti mohou pustit do hraní bez zbytečného otálení! Nechybí ani 3 začátečnické kostky, které zaručí snadné stavění.

Skvělá zábava pro celou rodinu
Stavebnice pro děti od 4 let představují skvělý způsob, jak mohou dospělí sdílet zábavu s dětmi. Na nic nečekejte a dejte se do díla – k dispozici jsou obrázkové pokyny, včetně interaktivních digitálních návodů na stavění v bezplatné aplikaci s návody LEGO. Samozřejmostí jsou i nástroje, které dětem pomohou sicelý proces vizualizovat a uložit si rozpracovanou verzi, aby se k ní mohly jednoduše kdykoli vrátit.

Další parametry: EAN 5702017152363. 2. Minimální věk 4. 1. Téma Disney. Počet kostek 101-300. . . . . . . . . . .