hry-obchod.cz

LEGO Motorka kaskadéra Kuřete 60310

Povedený produkt LEGO Motorka kaskadéra Kuřete od výrobce s dobrým jménem LEGO dostanete na našich stránkách teď za parádní cenu. Výhodně za 175 Kč.
EAN: 5702017024226
LEGO Motorka kaskadéra Kuřete
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
175

V akční stavebnici Motorka kaskadéra Kuřete od LEGO® City (60310) na vás čeká model motorky se setrvačníkem, s níž můžete předvádět parádní triky a skoky. Nechybí ani hrdina seriálu LEGO® City Dobrodružství, Clemmons, který má oblek kuřete – o legraci a vzrušující příběhy tak nebude nouze.

Parádní LEGO® dárek pro děti od 5 let
Součástí této sady je jednoduchý tištěný návod na stavění a digitální průvodce Instructions PLUS. Ten je k dispozici v rámci bezplatné aplikace LEGO® s návody pro chytré telefony a tablety a přináší nástroje pro přibližování a otáčení, takže si děti při stavění užijí ještě více zábavy!

Úžasné stavebnice pro děti!
Stavebnice LEGO® City Stuntz zavedou děti do akčního světa, ve kterém na ně čekají motorky se setrvačníkem, parádní vozidla, realistické modely a zábavné postavy. Malí stavitelé tak budou mít spoustu inspirace k přehrávání vzrušujících příběhů. Úžasné stavebnice od LEGO® City Stuntz můžete kombinovat pro ještě větší porci legrace a herních možností!

  • Stavebnice LEGO® City Motorka kaskadéra Kuřete (60310) nabízí úžasnou motorku se setrvačníkem, s níž můžete předvádět dechberoucí kousky, a také postavu z televizního seriálu LEGO® City Dobrodružství.
  • Co děti najdou v krabici? Všechny dílky potřebné k sestavení kaskadérské motorky se setrvačníkem, a navíc také minifigurku Clemmonse, kterého znají ze seriálu LEGO® City Dobrodružství, s oblekem maskota v podobě kuřete.
  • Děti potlačí motorku, aby aktivovaly setrvačník, a pak ji vyšlou na dechberoucí skoky, kde předvedou napínavé triky a úžasné dopady.
  • Stavebnice Motorka kaskadéra Kuřete od LEGO® City představuje skvělý vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro fandy kaskadérů a děti ve věku od 5 let.
  • Motorka po sestavení měří přes 3 cm na výšku, 6 cm na délku a necelé 2 cm na šířku.
  • Zkombinujte tento model s dalšími stavebnicemi LEGO® City Stuntz a užijte si ještě více vzrušujícího dobrodružství a akce!
  • Sada obsahuje tištěný návod a k dispozici vám bude také digitální průvodce Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace LEGO® s návody pro chytrá zařízení. Díky tomuto nástroji bude pro děti stavění skutečně hračka!
  • Stavebnice LEGO® City Stuntz přináší dětem parádní modely vozidel a zábavné postavy, s nimiž se ponoří do víru akce a budou si přehrávat vzrušující příběhy a napínavé scénáře inspirované skutečným životem.
  • Všechny kostky a dílky LEGO® jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a aby se s nimi dobře hrálo – a to již od roku 1958.
  • Stavebnice LEGO® procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje náročné bezpečnostní standardy.

Další parametry: EAN 5702017024226. 2. Minimální věk 5. 1. Téma City Nitro Wheels. Počet kostek do 100. . . . . . . . . . .