hry-obchod.cz

LEGO® Mickey a kamarádi – obránci hradu 10780

Tento diskontní produkt LEGO® Mickey a kamarádi – obránci hradu od výrobce se skvělou pověstí LEGO lze nakoupit zrovna dnes v bezva akci. Právě teď jen za 1 069 Kč.
EAN: 5702017153483
LEGO® Mickey a kamarádi –
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
1 069

Děti od 4 let se mohou těšit na další dobrodružství a příležitost k rozvoji komunikačních dovedností se stavebnicí Mickey a kamarádi – obránci hradu (10780) od LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends. Součástí je hrad s věžemi, 4 malé modely, minifigurky Myšáka Mickeyho, Myšky Minnie, Kachny Daisy a Kačera Donalda, sestavitelný drak a figurka LEGO koně, na které lze jezdit. Všechny minifigurky jsou vůbec poprvé oděny do fantasy kostýmů.

Zábavné hry z období středověku
Tato stavebnice LEGO z edice4+ je doslova nabitá poutavými detaily, které dětem poskytnou skvělý herní zážitek. Každý ze sáčků navíc obsahuje kompletní model, takže děti se mohou pustit do hraní bez zbytečného otálení! Nechybí ani 4 začátečnické kostky, které zaručí snadné stavění.

Vzrušující aktivita pro celou rodinu
Stavebnice pro děti od 4 let představují skvělý způsob, jak mohou dospělí sdílet zábavu se svými potomky. Na nic nečekejte a dejte se do díla – k dispozici jsou obrázkové pokyny, včetně interaktivního digitálního návodu na stavění v bezplatné aplikaci s návody LEGO, které dětem pomohou si celý proces vizualizovat.

Další parametry: EAN 5702017153483. 2. Minimální věk 4. 1. Téma Disney. Počet kostek 101-300. . . . . . . . . . .