hry-obchod.cz

LEGO® Marvel Vzestup Doma 76156

Tento neodolatelný produkt LEGO® Marvel Vzestup Doma s pečetí kvality od značky LEGO snadno můžete získat právě dnes za outletovou cenu. Nyní lze objednat jen za 2 186 Kč.
EAN: 5702016619362
LEGO® Marvel Vzestup Doma
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
2 186

Stavebnice Vzestup Doma (76156) od LEGO® Marvel dětem umožní prozkoumat propracovaný interiér kosmické lodi Eternalů a následně si přehrát závěrečnou bitvu se 6 minifigurkami superhrdinů a 2 zlými Devianty.

Stavebnice s kosmickou lodí a superhrdinskými bitvami
Pokud hledáte novou hračku pro své dítě, nabídněte mu tuto stavebnici s bitevními loděmi. Uvidíte, že si ji zamiluje. Děti se mohou připojit k 6 Eternalům – Makkari, Ikarisovi, Theně, Sersi, Druigovi a Phastosovi – a prozkoumat jejich úžasnou vesmírnou loď. Je zde možnost vytáhnout nahoru 3 strany a získat tak přístup ke kokpitu, místnosti se zbraněmi, laboratoři a dalším prvkům. Ale když se objeví zlý vůdce Deviantů se svým komplicem, budou je děti muset porazit pomocí vesmírné lodi! Pokud hračku kupujete pro fanouška minifigurek, upozorňujeme, že tato LEGO® sada jako jediná obsahuje minifigurky Druiga a Phastose!

Sady na motivy filmu Eternals studia Marvel – parádní stavebnice se superhrdiny
Stavebnice s Eternaly od LEGO® Marvel jsou plné akce a obsahují parádní minifigurky, které inspirují malé kreativce a hodí se jako vánoční či narozeninové dárky.

  • Stavebnice Vzestup Doma (76156) od LEGO® Marvel děti zavede do vesmírné lodi Eternalů a umožní jim přehrávat si nekonečné bitvy s minifigurkami superhrdinů a Deviantů.
  • Součástí je 6 minifigurek – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi a exkluzivní Druig a Phastos – dále 2 akční figurky Deviantů, včetně jejich vůdce Kroa, kosmické lodi, zbraní a doplňků.
  • Děti mohou použít všechny své schopnosti superhrdinů v závěrečné bitvě mezi Eternaly a Devianty. Kosmická loď Eternalů včetně propracovaného interiéru je zárukou, že kreativní hraní, které nabízí, bude jako z jiného světa!
  • Hledáte superhrdinskou stavebnici pro děti? Tato LEGO® stavebnice na motivy filmu Eternals od Marvelu s 6 parádními minifigurkami a 2 akčními figurkami Deviantů představuje úžasný tip na vánoční nebo narozeninový dárek pro děti ve věku od 8 let.
  • Stavebnice Vzestup Doma od LEGO® Marvel obsahuje model vesmírné lodi Eternalů, který má přes 22 cm na délku. Děti se mohou těšit na superhrdinskou akci v epickém měřítku, a model se navíc bude skvěle vyjímat na výstavce v pokojíčku.
  • Tento snadno sestavitelný model obsahuje jednoduchý a srozumitelný návod, s nímž se děti budou moci pustit do stavění, hraní a fantazírování s Eternaly bez zbytečných odkladů.
  • Sada s Eternaly od LEGO® Marvel přináší dětem akční dobrodružství z nového filmu se superhrdiny! Díky úžasným sběratelským postavám nebudou kreativní dobrodružství brát konce.
  • Již od roku 1958 splňují stavebnice LEGO® náročné standardy, takže jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání.
  • Kostky LEGO®a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, takže si můžete být jisti, že tato dětská stavebnice splňuje přísné standardy bezpečnosti a kvality.

 

Další parametry: EAN 5702016619362. 2. Minimální věk 8. 1. Téma Super Heroes. Počet kostek 1001-2000. . . . . . . . . . .