hry-obchod.cz

LEGO Koenigsegg Jesko 76900

Velmi žádaný produkt LEGO Koenigsegg Jesko 76900 od známé kvalitní značky LEGO pohodlně získáte bezpečně online ve slevě. Výhodně za 449 Kč.
EAN: 5702016912371
LEGO Koenigsegg Jesko
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
449

Děti a milovníci silných strojů budou Koenigsegg Jesko (76900) od LEGO® Speed Champions doslova zbožňovat. Tato detailní replika zachycuje esenci švédského hypervozu a jeho špičkového aerodynamického designu, díky kterému je auto schopné dosahovat rychlosti až 480 km/h. Děti se s autem během stavění seznámí opravdu zblízka. Pak jej vystaví nebo se s ním vydají na závodní dráhu.

Realistické detaily
Tento sběratelský model se pyšní širokým podvozkem, díky čemuž se na něj vejde kokpit pro dva jezdce a velká spousta autentických detailů. Minifigurka jezdce Koenigsegg se závodnickou kombinézou, helmou a klíčem pak poskytne spoustu inspirace k přehrávání příběhů ze světa závodů.

Přehrajte si drama ze závodní dráhy
Stavebnice LEGO® Speed Champions nabízí dětem a fandům aut možnost sbírat a stavět miniaturní verze trendy udávajících a slavných strojů. Modely jsou ideální na výstavku, ale také k přehrávání vzrušujících závodů s dalšími auty z řady Speed Champions.

  • Tato úchvatná replika vozu Koenigsegg Jesko (76900) od LEGO® Speed Champions je plná autentických detailů. Skvělá stavebnice pro milovníky úžasných sportovních aut a vzrušujících závodů.
  • Co najdete v krabici? Vše, co můžete potřebovat k sestavení impozantního modelu vozu Koenigsegg Jesko, a navíc také minifigurku jezdce Koenigsegg.
  • Děti během stavění realistické repliky prozkoumají hypervůz Koenigsegg Jesko hezky zblízka. Pak jej vystaví v pokoji nebo se dají do závodění s kamarády a vychutnají si velkou porci akce se Speed Champions.
  • LEGO® Speed Champions model z 280 dílků skvěle poslouží jako narozeninový či jakýkoli jiný dárek pro holky a kluky od 7 let a pro všechny milovníky aut.
  • Tato replika vozu Koenigsegg Jesko měří přes 4 cm na výšku, 15 cm na délku a 7 cm na šířku. A díky širokému podvozku je schopna pojmout kokpit pro 2 minifigurky a spoustu autentických detailů.
  • Tato sada nevyžaduje žádné baterie. Vůz pohání dětská představivost – takže závodění nebude brát konce!
  • Plánujete sadu pořídit někomu, kdo je ve stavění LEGO® modelů nováčkem? Součástí stavebnice je i jednoduchý návod, který tvůrce stavěním provede.
  • Stavebnice LEGO® Speed Champions vám dávají příležitost na vlastní kůži prozkoumat některé z nejzajímavějších vozů světa. Vysoce kvalitní a robustní modely jsou jako dělané na vystavení a k nápaditému hraní.
  • LEGO® kostky splňují ty nejvyšší oborové standardy již od roku 1958, což zaručuje, že jsou vždy konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné rozebírání.
  • Sady LEGO® Speed Champions procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje přísné bezpečnostní normy.

Další parametry: EAN 5702016912371. 2. Minimální věk 7. 1. Téma Speed Champions. 3. Počet kostek 280. Počet kostek 101-300. . . . . . . . . .