hry-obchod.cz

LEGO HipHop Robot BeatBox 43107

Exkluzivní produkt LEGO HipHop Robot BeatBox od oblíbené značky LEGO je k získání ještě dnes za zcela nejnižší cenu! V akci za 424 Kč.
EAN: 5702016911800
LEGO HipHop Robot BeatBox
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
424

Vstupte do světa videoklipů a hudebních hvězd. Sada LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot BeatBox (43107) přináší vzrušující herní zážitky. Stáhněte si aplikaci, naskenujte minifigurku robota a předveďte na pódiu parádní hiphopovou show. Díky BeatBitům získáte přístup k řadě speciálních efektů, výzev a spoustě dalšího obsahu, které mohou děti zakomponovat do vlastních hiphopových videoklipů. Ty pak můžou sdílet s dalšími tvůrci v rámci bezpečné online platformy. Přenosná zábava na cesty. Děti si mohou BeatBox ozdobit pomocí LEGO® dílků. Podle předlohy si můžou vytvořit designy s kazeťákem, sprejem nebo klíčem – nebo si vymyslet vlastní. Do BeatBoxu se pohodlně vejdou BeatBity i minifigurka, takže se skvěle hodí i na hraní na cestách. Vytvářejte hudební zážitky. Sady LEGO® VIDIYO přináší nový herní zážitek s vlastní sociální platformou – umožňují dětem stát se režiséry, producenty a hvězdami vlastních videoklipů. Sledujte, jak děti rozvíjejí svou kreativitu při vytváření videí, která kombinují nejrůznější hudební doprovody, zábavné postavy, taneční pohyby a parádní speciální efekty.

Další parametry: EAN 5702016911800. 2. Minimální věk 7. 1. Téma VIDIYO. 3. Počet kostek 73. Počet kostek do 100. . . . . . . . . .