hry-obchod.cz

LEGO Dobrodružství s Mariem – startovací set 71360

Tento zlevněný produkt LEGO Dobrodružství s Mariem od kvalitního výrobce LEGO můžete pořídit tady nyní opravdu levně! Nyní za 1 214 Kč.
EAN: 5702016618396
LEGO Dobrodružství s Mariem –
Zjistit dostupnost »
Značka: Lego
1 214

Děti se mohou díky této stavebnici Dobrodružství s Mariem – startovací set (71360) od LEGO® Super Mario™ spojit se svou oblíbenou postavou v reálném světě. Sada obsahuje LEGO® figurku Maria s funkcí okamžité reakce prostřednictvím LCD obrazovky a reproduktorů. Hráči získávají virtuální mince na trase mezi startovním potrubím a cílovým sloupkem. Figurka LEGO® Maria se cestou točí a chodí po mracích, skáče na kostky s otazníkem a bojuje s figurkami Goomby a Bowsera Jr. Kombinujte kostky různými způsoby a vytvářejte tak nové úrovně. Intenzivní hraní. Bezplatná aplikace LEGO® Super Mario nabízí v kombinaci s touto stavebnicí možnost ještě intenzivnějšího hraní. S nástroji přibližování a otáčení bude stavění ještě jednodušší. Aplikace ukazuje i další kreativní způsoby stavění a hraní a představuje bezpečné fórum, kde můžete sdílet nápady s kamarády. Neomezená zábava s Mariem!. Sady od LEGO® Super Mario jsou vhodné jak pro samostatné hraní, tak pro skupinová klání. Oblíbená postava se tak dostává do reálného světa. Tento startovací set a rozšiřující sady přinášejí neomezené výzvy a podporují schopnosti řešení problémů.

Další parametry: EAN 5702016618396. 2. Minimální věk 6. 1. Téma Super Mario. 3. Počet kostek 231. Počet kostek 101-300. . . . . . . . . .