hry-obchod.cz

Games Workshop Kill Team – Kommandos (Warhammer 40,000)

Neodolatelný produkt Games Workshop Kill Team - Kommandos od našeho známého výrobce Games Workshop naleznete v naší aktuální nabídce se slevou. Produkt momentálně prodáváme za 1 170 Kč.
EAN: 5011921163854
Games Workshop Kill Team -

Žádný správně smýšlející Ork nevěří Komandu. K nepříteli se spíše plíží, než aby na něj bezhlavě útočili, a jsou nezdravě fascinováni velkými noži a jejich aplikací na záda, krky a vnitřnosti. Přesto má skupina Kommandos, která přepadne nepřítele uprostřed bitvy, rozhodně své využití.

Z této stavebnice sestavíte jednotku 10 orčích Komandos, včetně Noba, plus Bomb Squig a Kommando Grot – hodí se stejně dobře pro hry Kill Team jako jako univerzální volba elity pro vaši armádu Warhammer 40 000 Orks. Komando se specializuje na velmi neortodoxní (pro Orky) taktiky, jako je skrývání se ve stínech a kladení pastí, a také používá nejrůznější neobvyklé vybavení. Díky široké škále zbraní je budete moci přizpůsobit různým parametrům misí, a navíc budete mít k dispozici spoustu náhradních dílů.

Další parametry: Typ hry Warhammer 40,000. Autor Graham McNeill. EAN 5011921140930. 1. Základní hra / rozšíření Rozšíření. Autor Graham McNeill. . . . . . . . . .